Kılıçaslan Ortaokulu

Vizyon: Türkiye’yi her alanda ileri götürebilecek başarılı, seviyeli, kültürüne sahip çıkan insan yetiştiren seçkin bir kurum yapmaktır.

Misyon: Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda öğrenmeyi davranış haline getiren, kendini ifade edebilen, araştırmacı, çevresine karşı duyarlı bireyler yetiştirmek ve onlara çağın değerlerine cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: Resim ve Spor ve diğer dallarda çeşitli başarılarla öğrencilerimiz göz doldurmaktadır.

Saatler: 09.00 ders başlama-15.15 ders bitiş
Isınma: Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kilicaslan.meb.k12.tr

Adres - Şehit Fethi Cad. No 69 Pendik / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Şehit Fethi Cad. No 69 Pendik / İSTANBUL

Adres - Şehit Fethi Cad. No 69 Pendik / İSTANBUL

Ulaşım Pendik merkezinin yukarı tarafında, Plevne caddesine paraleldir. Pendik tren istasyonu ve dolmuş duraklarına 6 dk. İETT otobüs leri duraklarına 1 dk. mesafededir. Yeni Mahalle, İŞKUR ve Aile sağlığı merkezi yanındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Pendik İlçesi´nin merkezine 1 km uzaklıktadır.